Kjør Notes-applikasjonene dine offline på iPad

iPad Mobile Apps

Ja, du leser riktig! Du kan nå gå til Apple Appstore og laste ned IBM Domino Mobile Apps, og begynne å kjøre notesapplikasjonene dine på iPad, uten at du behøver å gjøre noen endringer i dem. Og du har til og med offline synkronisering!

Så ikke bare slipper du å gjøre noe som helst utvikling for å gjøre Notes-applikasjonene dine mobile, du kan til og med fortsatt utnytte Notes’ største styrke: Offline replikering!

Du går til Apple App Store for å laste ned IBM Domino Mobile Apps.

Deretter må du starte den og så kobler du deg til serveren hvor ditt ID Vault ligger. Jepp, du må ha ID Vault satt opp. Dersom du ikke har det vil dette ikke fungere, for ID-filen lastes ned til iPaden fra ID Vault. Det tar bare noen minutter å sette opp ID Vault, og det er noe alle organisasjoner som kjører Domino og Notes bør ha uansett!

Gabriella Davis har laget en kjempefin steg-for-steg-manual du kan følge for hvordan du får koblet opp appen mot din Domino-server.

Legg gjerne igjen en kommentar når du har testet ut appen. Vi vil gjerne høre hva du synes!

 

Leave a Comment