Dette vil du ikke gå glipp av

Toppledelsen i HCL Collaboration komme for å presentere veikartet til Notes/Domino V11 og IBM Connections under ISBG Nordic Spring Seminar i juni. Dette er den viktigste konferansen på mange år. Melder du deg på innen 1. april får du en fin premie.

HCL Collaboration overtar IBMs samhandlingsverktøy, og du kan være blant de første som får vite hva de tenker under ISBG Nordic Spring Seminar 11. og 12. juni. Toppledelsen i selskapet tar turen til IBMs Client Center i svenske Kista rett nord for Stockholm.

Theo Heselmans leder Engage, Europas største IBM Connections-brukergruppe og konferanse. Han viser hvordan du med enkle grep får Notes-applikasjonen din til å kjøre på iPad og mobiltelefon.

Hogne Bø Pettersen forteller hvordan en bedrift i Romsdal gjør norske veier tryggere ved å kombinere Notes med GPS-målere, Electron, Visma, Statens Vegvesens veibank, Angular og Java. Den som trodde Notes-applikasjoner ikke kan jobbe med andre plattformer, vil få seg en overraskelse.

Emmar Hoel fra IBM kommer for å snakke om tofaktorsautorisering og sikkerhet.

Jens Overgaard Dinesen leder den danske brukergruppen for Office 365. Han forklarer hvordan Intravision utvikler samme løsning både for Domino og Office 365.

Wannes Rams og Maria Nordin, lederne av brukergruppen for IBM Connections, Social Connections, kommer for å fortelle hvordan du kan tilpasse Connections etter eget ønske.

I tillegg til rene IBM Connections-foredrag står også mer generelle temaer på agendaen, inkludert Office 365. Det blir også om den nye Sametime, som nå har persistent chat. Som alltid er det tid til nettverksbygging etter det faglige programmet, og i år får du også kjøre Go-Kart. Alle som melder seg på innen 1. april får en fin premie.

Les mer her:

Leave a Comment