Tilbake på skolebenken? Jepp! Lær om Domino Query Language

Domino Tech School

Trodde du at alle nyhetene rundt Domino V10 var over? Neida. Nå kan du få gratis kurs hos IBM for å lære alt om de nye teknologiene i Domino V10. Meld deg på her!

IBM har nå lansert Domino Tech School. Dette er en serie med webinar hvor du vil lære alt det nye og nyttige med Notes og Domino. Hvert kurs (webinar) vil bestå av 60 minutter lange seanser på nett, og de vil bli arrangert to ganger i måneden. De er spesialtilpasset både for utviklere og administratorer.

Emnene vil baserer seg på tilbakemeldingene som kommer fra de som melder seg på. Hvert kurs vil bli holdt av de største ekspertene på emnet de har opplæring om. Foredragsholderne vil komme ikke bare fra IBM og HCL, men også fra flokken med IBM Champions, Business Partners og kunder. Og om du skulle gå glipp av noen kurs vil de bli tilgjengelige i opptak her.

Første kursdag er allerede førstkommende torsdag, 24. januar kl. 16. Da vil du få lære om en av de mest imponerende nye tingene som kom i Domino V10, nemlig Domino Query Language (DQL). Dette språket er tilgjengelig for både Node.js-, LotusScript- og Java-utviklere. Og i dette kurset får du vite hvordan du skal komme i gang, i tillegg til at du får et dypdykk i hvordan DQL fungerer.

DQL gjør at du kan kjøre spørringer mot og presentere søkeresultater og data fra Domino-applikasjoner mye, mye raskere enn ved hjelp av views og gode gamle databasesøk ved hjelp av LotusScript.

Du melder deg på her! Sees vi?

Leave a Comment