Julegave før tiden: To norske IBM Champions for ICS i 2019!

Champions

Da er det klar hvem som blir IBM Champions for 2019 innenfor ICS. Også i år er det to nordmenn som ble Champions. Blant annet har vi en helt ny norsk Champion i år. Se hvem her!

Vår leder, Hogne, ble IBM Champion for tredje året på rad! Som han selv skriver i sin egen blogg:

Jeg er veldig takknemlig overfor alle som nominerte meg. Det var mange fra det norske miljøet rundt IBMs samhandlingsløsninger som nominerte meg. Det dreier seg om både IBM-kunder, IBM-ere og IBM business partners. Forhåpentligvis betyr det at de er fornøyde med måten vi i IBM Samhandlingsbrukergruppe driver foreningen, og også med bloggen min og assistansen jeg forsøker å gi folk innenfor miljøet. Noen av grunnene for å nominere meg kan du lese her.

Men i tillegg ble veteranen Arne Sigurd Rognan Nielsen fra vår fantastiske samarbeidspartner Brainworker Champion i år! Arne er tidligere IBM-er men har de siste årene drevet konsulentfellesskapet Brainworker, og har fått flere referanser på IBMs sider for suksessfulle innføringer av IBM Cloud og IBM Connections i norske kommuner og bedrifter. Han har også vært sponsor for våre arrangement, og vi vil med dette gratulere Arne på det sterkeste. Vi gratulerer.

Hva betyr det å være IBM Champion. Her er det IBM skriver:

‘An IBM Champion is someone who makes exceptional contributions to the technical community. Contributions can come in a variety of forms, and popular contributions include blogging, speaking at conferences or events, moderating forums, leading user groups, and authoring books or magazines. Educators can also become IBM Champions; for example, academic faculty may become IBM Champions by including IBM products and technologies in course curricula and encouraging students to build skills and expertise in these areas.

Og det synes vi både Hogne og Arne har gjort!

God jul, til både Champions og dere andre!

Leave a Comment