Think Oslo

Foredragsholdere

Hvor kan du finne en kombinasjon av Skatteetaten, Red Bull Racing, ølbrygging, IBM Watson og IBM Cloud? Jo, på Think Oslo 22. november. Se agendaen her! 

Think Oslo arrangeres av IBM Norge og går av stabelen på Scandic Fornebu 22. november fra kl. 08 – 17.

Dette er en dag i teknologiens og tankens tegn. Agendaen  vil vise hvordan du kan løfte din virksomhet med løsninger innenfor AI, cloud, blockchain, data, infrastruktur, sikkerhet og flere andre områder.

“Mennesket har ikke lengre patent på å tenke. Tilgjengelig teknologi kan allerede nå forstå, resonnere og komme med handlingsforslag – og det åpner nye perspektivet mellom mennesker og teknologi. Det er når menneske og maskin jobber sammen vi kan se løsninger på utfordringer som så langt ikke har latt seg løse,” skriver IBM Norge på arrangementets hjemmeside.

Foredragene vil dreie seg om det som mange anser som et paradigmeskifte innenfor kunstig intelligens og selvlærende systemer. Hvordan møter vi både utfordringene og fordelene dette skaper?

Du vil blant annet kunne høre Grieg Seafood ASA ,en av verdens største oppdrettere av laks snakke om hvordan de har strukturert datafangsten fra f.eks. miljøstasjoner og fôringsanlegg, og hvordan de kan bruke data i den digitale transformasjonen.

Det blir også foredrag om smarte heiser, som bruker IBM Watson til vedlikehold, om smarte agenter som kan drive bruker- og kundestøtte helt automatisk, smarte paller innenfor transportbransjen, hvordan Mesterbakeren bruker en nyutviklet prediksjonsmodell med maskinlæring for å levere ut brød, hvordan AI kan effektivisere kundebehandling og målrettet markedsføring, hvordan Media City Bergen, sammen med 7Fjell Bryggeri, har utviklet et øl basert på IBM Watson teknologi med bergensere som målgruppe, Red Bull Racing og mye mer.

Flere av oss i ISBG vil være til stede, så slå gjerne av en prat.

Du kan melde deg på Think Oslo her!

 

Leave a Comment