Nominer Hogne som IBM Champion for 2019

Champions

Vår leder, Hogne Bø Pettersen, har vært IBM Champion de to siste årene. Nå vil vi gjerne at han blir det igjen. Her trenger vi din hjelp!

Å ha Hogne som Champion har vært gull verdt for oss i ISBG, samt for mange av våre medlemmer og IBM-kunder. Han har direkte tilgang til både produktsjefer, sjefsutviklere og hele miljøet av IBM Champions. Det er mange norske kunder som har fått hjelp fra de største ekspertene på IBMs samhandlingsløsninger, helt gratis, gjennom Hogne.

Det har også vært en stor fordel når vi har trengt å få hjelp til å arrangere våre webinarer og konferanser. Det vil også være til stor hjelp når vi nå er i gang med å få på plass en nordisk konferanse/brukergruppe.

Så derfor ville det være fint om du tok deg tiden til å gjøre dette. Det ville vi sette stor pris på!

Siden nominasjonen må gjøres på engelsk har Hogne skrevet en bloggposting i min engelske blogg om hvordan du kan nominere ham, og hva du kan skrive i skjemaet for nominering. Du kan lese denne postingen her.

PS! Fristen er 1. november!

Leave a Comment