Du er invitert til lansering av Notes/Domino V10!

Invitasjon til Domino 10-lansering

IBM Samhandlingsbrukergruppe (ISBG) har gleden av å invitere deg til Høstseminar 2018! Du kan nå reservere plass på verdenspremieren for Domino V10 ved IBM Client Center in Oslo den 23.oktober kl 09.00 (registrering 08.30-09.00).

Gå på den gule løper sammen med oss når vi løfter teppet for Domino V10 og vi går inn i den neste æraen for verdens første lengstlevende plattform for rapid-application development. Oktober 2018 kommer Domino tilbake, bedre enn noensinne – raskere, moderne og med lavere Total Cost of Ownership. Og du kan nå registrere deg slik at du blir blant de første som får ta del i opplevelsen:

  • Produktannonseringer fra IBMS eksperter
  • Demoer som går I dybden og gjennomgang med produktutviklere og betatestere av V10.
  • Tekniske dypdykk og workshops, hvor du selv kan få prøve deg
  • Innovative sesjoner med IBM teknologer og forretningsledere
  • En strålende fest med deg, som er en del av vårt samfunn av Domino-brukere: Go Team Yellow!

Hjelp oss å male Oslo gul med denne viktige milepælen og bli den første som får vite hva V10 dreier seg om. Registreringen til lanseringen av Domino V10 er nå åpen og dette vil du ikke gå glipp av. Det er en strålende mulighet til å oppdage, lære og nettverke med likesinnede i andre organisasjoner

Alle som ønsker, fra hele Norden, får lov til å komme på dette arrangementet! 

Men det er ikke alt!

Etter en lunsj, spandert av IBM, vil du også få presentasjoner og foredrag om følgende tema:

  • Hogne Bø Pettersen, fra ISBG/Brainworker vil vise deg hvordan IBM Connections og Office 365 kan gå hånd i hånd
  • Emmar Hoel fra IBM Security vil vise deg hvordan du sikrer dine data og system
  • Maria Nordin fra ISW (Kudos Boards etc.) vil vise deg hvordan du kan øke brukerengasjement og få til visuell samhandling og lagarbeid ved hjelp av IBM Connections og IBM Watson Workspace. Makismer din organisasjons investeringer ved hjelpe av rapporter og sosial analyse.

Sikre deg plass, og så sees vi på lanseringen av Domino V10!

Reservér her

PS! Registrering skjer via IBMs hjemmeside, men arrangementet er i regi av ISBG, med IBM som samarbeidspartner og sponsor!

1 thought on “Du er invitert til lansering av Notes/Domino V10!”

Leave a Comment