Kjør Notes-appen din på Ipad uten noe utvikling!

Ipad og Notes

For det er det snart mulig å gjøre. HCL og IBM har virkelig satt farten opp på videreutviklingen av Domino som applikasjonsplattform.

IBMs konferanse Think gikk av stabelen i Las Vegas 19. – 22. mars. Over 30 000 mennesker var til stede og det handlet om samhandling, Watson, blockchain, sky, kryptering og kunstig intelligens.

For ISBGs medlemmer er selvsagt ICS (IBMs samhandlingsløsninger) det man lurer mest på. Og det var det også for svært mange av de som kom på konferansen. Samtlige forelesinger om IBM Notes og Domino v10 var så fulle at de sist ankomne måtte stå. Vi har skrevet tidligere om hva som er lovet i Domino 10, men på Think ble følgende annonsert:

For å få dine Notes-applikasjoner kjørbare på nettbrett og mobil, må du gjøre mye utvikling og tilpasning. HCL (som i vinter overtok ansvaret for utviklingen av ICS-porteføljen) har nå gjort dette punktet overflødig. Du kan hive Notes-applikasjoner rett ut nettbrettet ditt. Og all funksjonalitet som kjører i Notes-klienten vil også virke på nettbrettet! Tror du oss ikke? Se denne demoen da:

IBM & HCL er virkelig i støtet, og for hver måned som har gått i år har vi fått vite mer om hva som kommer i moderniseringen av Notes og Domino som applikasjonsplattform. Release av v10 vil høyst sannsynlig bli i begynnelsen av fjerde kvartal.

Dette som du ser i vidoen over kommer i tillegg til det som allerede er annonsert.

Vi kommer tilbake med mer fra IBM Think i dagene framover.

1 thought on “Kjør Notes-appen din på Ipad uten noe utvikling!”

Leave a Comment